Vromans Haard & Tuin: voor meer sfeer in uw huis én tuin
0
Winkelwagen
€ 0,00
Buitenhaarden / Vuurtafels / Happy Cocooning /

Happy Cocooning - Cocoon table rechthoek antraciet 114x87x55 cm

Happy Cocooning - Cocoon table rechthoek antraciet 114x87x55 cm

Met de rechthoekige vuurtafel van Happy Cocooning brengt u in no-time sfeer en warmte in uw eigen achtertuin. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 749,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De sfeer van een haardvuur
De Cocoon Tables lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet, hierdoor zijn ze bestand tegen extreme temperaturen. Het vuur van de Cocoon Table wordt gevoed door een gashaard met rvs-brander van 12 en 19,5 kW, mooi gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen. Daardoor lijkt het vuur op een houtgestookt vlammenspel. De haard is gemakkelijk te ontsteken door de elektronische ontsteking en de hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beide fijn verwerkt in een rvs bedieningspaneel.

Speciaal voor de wat kleinere tuinen, veranda’s of dakterrassen heeft Happy Cocooning de handige sfeervolle kleine vierkante Cocoon Tables ontwikkeld. Met de compacte afmetingen (114x87x55 cm) van deze rechthoekige Cocoon tables past deze tafel bij iedere zithoek en maakt het huiselijk loungen tot een feest.

De kleine ronde Cocoon tables zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Antraciet
  • Taupe
  • Wit

Inclusief meegeleverd
De Cocoon Table wordt geleverd inclusief lavastenen, houtblokken, gasslang (2,5 meter) en een PVC beschermhoes. De tafel dient aangesloten te worden op propaan/butaan gas, hiervoor moet een 30 mBar gasdrukregelaar gebruikt worden.

Vromans Haard & Tuin

Vromans Haarden & Kachels
Industrieweg 5
5688 DP Oirschot

Tel: 0499 574 808

www.vromanshaarden.nl
info@vromanshaardentuin.nl
 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag:12:30 - 17:30
Donderdag: 12:30 - 17:30
Vrijdag: 12:30 - 17:30
Zaterdag: 09.00 - 16.00
Zondag: indien open zie homepage
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies en uw privacy.